Dulcis Gourmet je krovna blagovna znamka, ki pod svoje okrilje postavlja ponudbo restavracij diVino, Ošterija pri Oljki ter špageterija in pizzerija Al Capone.

Znamka Dulcis Gourmet postavlja nove smernice najsodobnejših konceptov in tehnologij v restavracijah, kjer dajemo poudarek predvsem prvovrstnim naravnim sestavinam jedi, pripravljenih na tradicionalen način po domačih receptih naših babic. Domače mesnine (briški pršut, suhe salame, klobase…) so pridobljene po preizkušenih postopkih v lastni mesnici in sušilnici. V naši pekarni ročno mesimo kruh, testenine, njoke in štruklje, ki so kot končni izdelek ali sestavina naših jedi na voljo v naših restavracijah, saj le tako lahko dosegamo odličnost po kateri stremimo.

Začetki skupine Dulcis Gourmet segajo v vinograde briških gričev, kjer pod budnim očesom gospodarja nastaja vino sort chardonnay, rebula, tokaj, sivi pinot, merlot in cabernet sauvignon. Še posebej pa smo ponosni na našo v morju zorjeno penino Mare Santo, prestižno penino, ki je pripravljena iz najbolj kakovostnega grozdja in jo lahko s ponosom podarite tudi najboljšim vinskim sladokuscem. Ponudbo zaokrožamo z odličnimi likerji, žganji, olji in vrhunskim vinskim kisom.

Vizijo skupine Dulcis Gourmet odlikujejo tudi vrhunske storitve, za kar so potrebni ustrezni sodelavci. Obenem sledimo svetovnim gostinskim trendom, zato rednim usposabljanjem in izobraževanjem osebja pripisujemo ključen pomen. Skupaj rastemo in sledimo našemu poslanstvu – odlični kulinarični izkušnji naših gostov.

Obiščite nas v eni od naših restavracij in dovolite da vas navdušimo z vrhunsko kulinariko in gostoljubnostjo. Čas je za nekaj posebnega…